Podcast

SFP#23: Wat is Vrije Software? Een kerstpodcast om te leren over Vrije Software

op:

Deze dagen zijn erg speciaal, toch? En dat is de kerstaflevering van onze Software Freedom Podcast ook! In deze 23e aflevering wordt FSFE gek en heeft plezier met een raadspel rond termen die te maken hebben met Vrije Software. Dit is voor u de perfecte aflevering om meer te leren over uw favoriete type software: Vrije Software!

Onze podcastgastvrouw Bonnie Mehring ontmoet FSFE-voorzitter Matthias Kirschner, lid van FSFE's juridische team Gabriel Ku Wei Bin en FSFE's systeembeheerder Tobias Diekershof om een klein raadspel te spelen over basistermen die te maken hebben met Vrije Software.

Deze aflevering heeft iets voor iedereen, ongeacht of u al deel uitmaakt van het Vrije Software-universum of er net pas bent aangekomen. Het is de perfecte aflevering om meer te leren over Vrije Software. Deel deze aflevering met uw familie zodat ze eindelijk begrijpen waar u het over heeft, wanneer u het over GNU hebt 😉.

En vergeet niet de audiospeler te stoppen om zelf mee te raden! ♥♥♥

Aantekeningen bij de voorstelling

Als u deze aflevering leuk vond en ons wil steunen met ons voortdurende werk voor softwarevrijheid, help ons dan alstublieft met een donatie.